DOCUMENTAIRE

JDWORKS heeft Ik Wil Opvallen.nl vriendschappelijk aangeboden een tijdloze documentaire te maken over het reilen en zeilen van, door en binnen IWO. In deze documentaire gaan we op zoek naar antwoorden op ‘wat doet Ik Wil Opvallen, hoe herken je Ik Wil Opvallen en wat is het verhaal achter Ik Wil Opvallen’. Waarom vallen zij op voor een goed doel?, deze komen vaak genoeg in het nieuws en helaas niet altijd positief. Wat is hun motivatie en hoe maakt IWO haar keuze? Waar komen de roze shirtjes vandaan? Waarom kan je geen ‘lid worden’ van IWO. Wat is dat gevoel waar iedereen het steeds over heeft ‘van een grote roze familie’ enz enz. Uiteraard maakt IWO hier dankbaar gebruik van. Niet alleen omdat het voor IWO zelf leuk is om een document te hebben wat over 10 jaar nog steeds leuk is om terug te kijken. Maar ook om de “buitenstaanders’ mee te nemen in haar avontuur en hen te laten zien dat er meer schuilt achter ‘die roze shirtjes’ dan je op het eerste oog zou denken.


DOCUMENTAIRE UPDATESINA TOT INA


4 juni 2022, hebben we de Ina tocht mee gewandeld. Na een kleine 20km hebben we deze fantastische dag afgesloten met een overheerlijke bbq! Ook deze dag zijn er prachtige beelden opgenomen voor de documentaire.


   

BIKKELTOCHT


21 mei 2022, hebben we mee gedaan aan De Bikkeltocht. De Bikkeltocht is een tocht vanaf Apeldoorn richting Nijmegen. Met een afstand van 60km hebben we deze dag weer fantastische beelden kunnen schieten. Je moet er wat voor over hebben...  

TV OPNAMES


14 mei 2022, hebben we een gezamenlijke opname dag gehad met TV Gelderland en Ik Wil Opvallen.NL. Hier hebben we mooie beelden uit kunnen halen voor de documentaire.
SHOTS


10 mei 2022, hebben we de shots opgenomen.
Die gebruikt gaan worden voor de trailer. 

INTERVIEWS
  
25 maart 2022, zijn de eerste interviews opgenomen. Deze interviews gaan we gebruiken om het verhaal achter Ik Wil Opvallen zo goed mogelijk over te brengen na de kijkers van de documentaire.

 

EERSTE OPNAMES

4 september 2021, hebben we voor het eerst mee gelopen met de wandelaars van Ik Wil Opvallen .NL. Op deze dag zijn de eerste wandelende opnames gemaakt voor de documentaire. Tijdens deze dag hebben de wandelaars een prachtige route afgelegd vanaf Milsbeek richting Nijmegen. Een "kleine" 20km door de prachtige natuur.